• Suntem disponibili luna asta!
  • Sună-ne ! +40 729 112 945

Serviciile Noastre

Soluții integrate Lean / TPM, IT & consultanță pentru creșterea productivității și a veniturilor liniilor de producție
Analiza

Analiza business-ului și a procedurilor de lucru

Consultanții noștri realizează o analiză aprofundată a afacerii și a proceselor tale operaționale, a activelor, precum și a obiectivelor pe care ți le-ai propus. Practic, beneficiezi de o revizuire completă a liniilor de producție, pornind de la identificarea problemelor tale și până la stabilirea celor mai buni indicatori de performanță, toate acestea pentru a-ți îmbunătăți considerabil productivitatea.

Optimizare

Optimizarea proceselor prin Consultanta Santinela de tip Lean / TPM

Următorul pas este să aplicăm soluțiile noastre bazate pe metodologiile Lean, TPM și cele mai bune practici pentru optimizarea proceselor de producție. Toate aceste vor fi traduse mai departe într-o eficiență crescută și durabilă pe tot parcursul ciclului de viață al producției.

Personalizare

Specificații de implementare Santinela axate pe optimizarea proceselor

Odată ce faza de analiză este finalizată, personalizam Santinela, platforma noastra SaaS configurabila dedicată managementului randamentului echipamentelor de producție. Obiectivul urmărit în această etapă este ca funcționalitățile acesteia să corespundă fidel cu cerințele specifice ale afacerii tale.

Implementare

Implementare și integrare Santinela

Santinela poate fi realizată fie în rețeaua ta, fie pe platforma noastră cloud. În această etapă, dezvoltăm toate caracteristicile suplimentare și funcționalitățile rezultate în faza de analiză, integrăm toate echipamentele (PLC) în sistemul nostru backend și personalizăm dashboard-urile de raportare.

Support

Suport tehnic și consultanță de business

Support Suport tehnic și consultanță de business Chiar și după finalizarea proiectului de implementare, rămânem alături de tine. Vei găsi întotdeauna în echipa Santinela un partener gata să înfrunte, alături de tine, problemele cele mai dificile. Știm că optimizarea este o provocare continuă de a obține mai mult cu aceleași resurse limitate. Cu această convingere vine și responsabilitatea noastră de a ne îmbunătăți continuu tehnologiile și competențele pentru a te ajuta în această călătorie spre o creștere sustenabilă a productivității și a profitabilității afacerii tale.

Coaching

Consultanță, Training și Coaching

Coaching Consultanță, Training și Coaching Și nu ne oprim aici. Odată cu implementarea Santinela pe liniile de producție, personalul din fabrica ta va fi instruit de către specialiștii noștri pentru a folosi în mod optim instrumentele moderne oferite de Santinela. Dedicăm timp echipelor de producție, îi asistăm pe membrii acestora la sarcinile zilnice. Le oferim consultanță pentru a-și îmbunătății munca, în același timp cu supervizarea, pentru a deveni mai încrezători și mai eficienți în rezolvarea problemelor.