• Suntem disponibili luna asta!
  • Sună-ne ! +40 729 112 945

Despre Noi

Bine ați venit la Santinela

Profesioniști în software și consultanță de performanță industrială, focusați pe oameni și rezultatele lor.

Înființată cu mândrie în București – România, Santinela s-a născut din dorința noastră de a aborda cele mai complexe provocări ale producției industriale pentru a soluționa problemele care împiedică creșterea productivității în acest domeniu. Și, în egală măsură, pentru a crea medii de lucru mai bune, pline de inspirație, pentru echipele de producție.

 

Rețeta din spatele platformei Santinela? Soluții mobile, ușor de folosit, care permit angajaților să identifice, să înțeleagă și să transmită mai departe, rapid, problemele apărute pe liniile de producție, prin intermediul tehnologiei avansate. Tehnologie care asigură în același timp o imagine de ansamblu asupra liniilor de producție, în timp real, pentru nivelul de management. În acest fel, Santinela oferă mai multe informații din interior, dar și control asupra operațiunilor de fabricație, ceea ce generează în final mai multe venituri pentru clienții companiei.

 

Pe scurt, suntem o companie tânără creată de parteneri cu o vastă experiență în managementul performantei industriale (metodologii LEAN si TPM), pe de o parte, și dezvoltarea de software pentru companii (ERP) și aplicații mobile (pe platforme iOS), pe de altă parte.

Care e povestea ta? Suntem foarte interesați să aflăm mai multe despre afacerea ta ca să te ajutăm să depășești mai ușor provocările cu care te confrunți. Ai o întrebare? Completează formularul de contact și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!